Ochrana osobných údajov

TROJÁK – výroba kľúčov / Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké osobné údaje zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ Ing. Ľubomír Troják, so sídlom Rajecká 2788/1, 010 01 Žilina, Slovenská republika, IČO: 33342059, zapísaný v živnostenskom registri Okresného úradu Žilina, číslo živnostenského registra: 511-10331, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

  • súbory cookies,
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho kontaktného formulára “Napíšte nám …”

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne pre účely, pre ktoré boli určené, a to:

  • údaje z formulára “Napíšte nám …” výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäti prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a ďalšie nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Zmenu nastavenia v používaní súborov cookies je možné uskutočniť v rámci každého internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

Práva dotknutej osoby

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje (dotknutá osoba) má právo od nás požadovať prístup k svojim osobným údajom a právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ochrana osobných údajov

vyrobcovia
Back to Top

Adresa

TROJÁK – výroba kľúčov
Dom služieb – Hliny VIII
Suvorovova 36
010 01 Žilina

Kontakty

tel.: +421 41 7245 690
fax: +421 41 7245 690
mobil: +421 903 531 333
e-mail: trojak@trojak.sk